ועדת הכלכלה של הכנסת, בראשות ח"כ פרופ' אבישי ברוורמן, סיירה בחמישי האחרון בנמל אשדוד וקיבלה סקירה על הפעילות מיו"ר הנמל, רו"ח גדעון סיטרמן, והמנכ"ל שוקי סגיס. בפתח הסקירה ציין היו"ר פרופ' ברוורמן כי הנמל הוא המקום הראשון בו מבקרת הוועדה בכנסת הנוכחית. לדבריו, הצורך בתחרותיות לא סותר את השמירה על העבודה המאורגנת. היו"ר ברוורמן הוסיף כי "לא ראוי להתבטא נגד עובדים ולהשתמש באמירות כמו נמלים". כמו כן הוא הביע התנגדות להגביל את זכות השביתה ואמר כי הוועדה באה בעיקר כדי ללמוד את הנושא בטרם תידרש לקבל הכרעות. בסיור השתתפו גם חברי הכנסת מיכל רוזין, עומר בר לב, דוד צור ואריאל אטיאס.
יו"ר הנמל סיטרמן אמר כי הוא תומך בהרחבת התחרותיות תוך הקפדה על תחרות הוגנת ושוות הזדמנויות. את המשק יש לחזק באמצעות תהליכי תחרות. הדירקטוריון וההנהלה נערכים לכל החלטה שתתקבל ע"י הממשלה. כבר היום נמצאת החברה בתחרות מול נמל חיפה על כל מכולה וכל פקידת אוניה. אני מאמין בהדברות עם ההסתדרות- רק משולש שווה צלעות של דירקטוריון הנהלה וועדים יוביל את ספינת הנמל להישגים. המנכ"ל סגיס אמר כי התחרות בנמלים היא עזה כבר כיום. הוא ציין כי בשנת 2007 העלות של הובלת מכולה מהמזרח הרחוק לאירופה עמדה על 1700 דולר והיום היא עומדת על 700 דולר בלבד. הוא הוסיף כי בעולם קיימת תחרות בתוך הנמלים, כאשר כל רציף מנוהל על ידי חברה אחרת אולם העובדים של כל הרציפים מאוגדים באותו איגוד מקצועי – כך שהתחרות למעשה היא בין ההנהלות.
עוד הוסיף סגיס כי הבעיה בנמל נובעת בים הקונפליקט בין תקנות של רשות החברות לבין הדרישות של הממונה על השכר באוצר. הוא הסביר כי רצה להוציא עובדים בתוכנית פרישה שלא מרצון, אולם הממונה על השכר באוצר לא אפשר זאת בשל חשש מהשלכות רוחב. הוא התייחס לפרשת הסטיקים ואמר כי המטרה הייתה לתת תמריץ לעובדים שעברו את תקרת התפוקה והדבר הצליח מעל למצופה, כאשר העובדים היו מוותרים על ההפסקות שלהם כדי לזכות בהטבה. בתשובה לשאלה של ח"כ אטיאס הסביר סגיס את העלות שמוסיף הנמל לסחורות היא פחות מ0.5% מהמחיר שבו קנה היבואן את המוצר. המשמעות, הסביר סגיס, היא תוספת עלות של 2.5 אגורות למשל לקילו סוכר.
חברי הוועדה במרכז המבקרים וערכו סיור רכוב בנמל, במהלכו עמדו על תפעול הנמל, טעינה ופריקה של האניות בנמל, עבודת הנתבים, הצוותים ועוד. ח"כ דוד צור והיו"ר ברוורמן התייחס לשכר הנתבים ואמר כי גודל האחריות עליהם מצדיק את השכר שהם מקבלים. חברי הכנסת נפגשו גם עם נציגי הוועדה, אולם מהפגישה נעדר יו"ר הוועד אלון חסן. נציגי ועד מנהלי העבודה, אשר אוחיון ודוד אפריאט וסגן יו"ר ועדת הנתבים, יעקב ליבה, אמרו כי הם מודעים לכך שיש גורמים שעושים להם נזק תדמיתי, אך ציינו כי ביטויים כמו ריסוס נמלים, מצד שר הכלכלה נפתלי בנט, אינם ראויים. הם אמרו כי העובדים מוכנים להידברות באמצעות יו"ר ההסתדרות עפר עיני. ח"כ מיכל רוזין אמרה כי היא מצרה על הדמוניזציה שעשו לעובדי הנמל, אך מצד שני הוסיפה כי היא מצרה על כך שההסתדרות עושה בהם שימוש ולא לטובת העובדים המוחלשים יותר במשק. היו"ר ברוורמן סיכם את הפגישה ואמר כי הוא מתרשם שבקרוב תיפול הכרעה בנושא, וכי יזמין את הצדדים גם לדיונים בכנסת בנושא.
